Annons

Lotta Jansdotter

Den svenska formgivaren Lotta Jansdotter driver en egen designstudio i Nob Hill, San Francisco. En fantastiskt stad och en härlig designer. Lotta gör bland annat keramik och textiltryck. Pysselida kanske har rätt, jag borde nog sammanställa alla mina designresetips någonstans så att jag inte glömmer dem. Om du inte har vägarna förbi Californien kan du alltid beställa produkterna via Lottas hemsida eller handla väl valda delar hos Svenskt Tenn.
 
25594-159125594-1592
Foto: Lotta Jansdotter

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Snyggt snyggt. När du ändå är där borta i Kina och eftersom du verkar surfa runt en del… Märker du av cencur och att nätet är ”begränsat”? *nyfiken i en strut*

 • Sophie skriver:

  Fast jag tycker att du inte bara ska sammanställa dina tips. Varför inte ha en egen lite webbshop med fina inrednings saker?! Skulle säkert göra succé!:)

  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Frida skriver:

  Lisa:
  Oja, visst censureras det. Vi kommer exempelvis inte åt bloggarna på Blogspot.com, Google har ett sökfilter och när vi behöver komma åt vissa register för uppsatsen tar det tvärstopp. Men vi har gratis uppkoppling på hotellet så det går att surfa från sin egen laptop, både trådlöst och med bredband utan problem.

  Sophie:
  Åh tack 🙂 Ska fundera på saken!

 • anna skriver:

  Åååh sen du bloggade om Lotta senast så har jag lagt henne bland favoriterna, hon är en jättestor inspirationskälla! 🙂

 • månbarn skriver:

  Skålarna har väldigt trevlig form, lite mjuka.

 • vardag skriver:

  dessutom har skålarna en väligt tidlös design… är detta typiiskt för denna designer (säger en som inte har koll ett ögonlock) ?

 • Manon skriver:

  Snyggt! Faktiskt…påminner om 60-talsform`språk fast i ny tappning (skålarna).

 • anina skriver:

  Håller med om att SF är en fantastiskt stad. Vilka fina saker Lotta gör.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.