Annons

Cult Design

Jag behöver ett snyggt insynsskydd till vårat smala köksfönster men är inte så sugen på att smälla upp en plastfilm såhär nära flytten till den större lägenheten. Cult Designs nya, höga cylinderkrukor kanske vore ett alternativ? Jag gillar den vita färgen som funkar året om och reliefen som slingrar sig runt i ett diskret mönster. Design Marita Lord.

25594-1586
Foto: Cult Design

Kategorier:

Kommentarer

 • SANDRA skriver:

  Definitivt bättre än att sy någon gräslig, mikroskopisk gardin och hänga nertill i fönstret!

 • Jonna skriver:

  Ååå så fina:)

 • Camilla skriver:

  Dom krukorna är jättefina!!

 • morry skriver:

  SNYGGA! hur funkar dom? Är dte som höga vaser eller hur djupt är ’facket’ där krukan ska stå?

 • Antira skriver:

  Jag blir på fullaste allvar helt sjuk av vill-ha när jag ser dom där. Cult’s grejer är över huvud taget väldigt älskade i det Antiriska hemmet…

 • Jenny skriver:

  Ja, de är ett jättesnyggt alternativ till vanligt insynsskydd. De vill jag också ha! Allt som kommer från Cult Design e ju jättesnyggt 😀

 • Frida skriver:

  Snyggt! Får Vill-ha-begär även fast jag bor bor tredje våning och inte är i behov av någon insynsskydd 😉

 • Veronica skriver:

  Har fingrat på dom där krukorna själv när jag varit på EM Möbler … vill också ha 🙂

 • Pernilla skriver:

  Jätte bra idé att ha krukor istället… jag e helt såld på höga krukor, har höga krukor överallt hos mig, exept i köket… alla blommor gör sig mycket bättre i höga:)

 • Gertrude skriver:

  Jag har själv några liknande men dessa är köpta i Mora på blomsterhandeln där, fast dom är lite sandfärgade – toppenfint i mitt fönster.

 • Annika skriver:

  Jättesnygga! Nästa allt från Cult är ju så snyggt! Köpte senast igår en av deras vita fyrkantiga krukor (med prickar på) och ett fat + en cremefärgad orkidé till en kompis. Det blev jättefint! Och kul att ge bort! För Er som bor i – eller i närheten – av Umeå är Blomstergården ett bra tips! Där finns både fina blommor (växter) och Cult-krukor.

 • Camilla skriver:

  Hur snygga som helst! Jag behöver verkligen insynsskydd, bor längst ner med nyfikna grannar. 🙂

 • Nilla skriver:

  Krukorna är jättesnygga! Allt från Cult Design är jättesnyggt! 🙂
  Klart roligare med cylindrar istället för fyrkantiga tycker jag.

  Fast jag tycker definitivt att det kan vara snyggt med en gardinkappa nertill i fönstret. En kappa som är ca 30 cm hög med kanal för en stång, som sitter inne i nischen. Sydd i ett tunnt tyg. en voile. eller ett vitt tyg med vitt mönster i t ex.
  och så längder med omtag också förstås. eller nå’t sån’t. NU ser jag att du skriver smala fönster. Det jag beskrev passar nog bäst till ett fönter som är cirka 150. Är ditt fönter kanske runt ca 70 cm då blir det nog för litet för kappa. eller det går ju förstås men krukorna är bättre! *svamlar*

 • Hanna skriver:

  Snygga! Jag skulle satsa på krukor framför sånt där fönsterpapper! Känns luftigare fast att det skapar mindre insyn. Cult gör väldans fina grejer får man också säga…

 • månbarn skriver:

  Riktigt fint.

 • Virra skriver:

  Jättebra idé!

 • Elin skriver:

  jag släpade mig i väg till butiken som säljer Cultgrejjer efter att ha sett alla fina saker i din blogg. När jag berättade för tjejen i butiken att hag gått dit (en timmes barnvagnspromenad….) efter att ha sett grejjerna på nätet så berättade hon att jag inte var den första, så jag tror du gör bra PR för dem! trevlig helg!

 • Sofia skriver:

  Tack för tipset! har verkligen varit jobbigt att hitta på ngt till vårt köksfönster. Vi bor på första våningen. Vi har satt upp plastfilm i fönstret men det är sååååå fult, funderat på att sy en gardin men har ingen lust. Så verkligen – tusen tack! Du räddade min dag.

 • Jenny skriver:

  jag har tittat efter dessa hos min lokala Cult-återförsäljare men hittade bara den lägre varianten, kul ändå att se hur det ser ut i verkligheten. Såg iofs att det fanns en massa annat som var snyggt 🙂

 • AnnicaB skriver:

  Jättesnygga – som det mesta från Cult. Annars är jag helt såld på dessa insynsskydd:
  https://www.designonline.se/ProductDetails.aspx_InnerCatalog_Accessories_InnerCategory_Decorations_InnerProduct_1014
  Men det ena utesluter ju inte det andra *hehehe*…

 • AnnicaB skriver:

  Nähä – det är din kommentarsfunktion som inte går med så långa adresser.
  Men vill du glutta så gå till: http://www.designonline.se
  Sök sedan i sökrutan efter ”insynsskydd” så kommer de snällt upp 🙂

  NU skall jag sluta terrorisera din gästbok 🙂

 • johannapanna skriver:

  dom föll då mig i smaken. får visa här hemma så kanske det kan vara ett tips…

 • Sofia skriver:

  Nää, hos min återförsäljare i Eskilstuna fanns de inte! Har letat runt som en tok efter andra, men utan resultat… ngn som vet vad de kostar?

 • Husmusen skriver:

  Sofia:
  Nu har jag kollat upp priserna på krukorna som du efterfrågar. Om du vill fråga efter dem i din butik heter de Spirea och kostar mellan 250-270:-st. De är 40 cm höga, men det finns en något läge variant också om du vill komma ner lite i pris. Den mindre varianten heter Hedera, är 25 cm hög och kostar då runt 200:-

 • omaha hi lo skriver:

  Although prize straight price pairs omaha hi lo poker!

 • Malin skriver:

  Härligt med en snygg inredningsblogg fick massor av tips TACK!

 • peter skriver:

  Snygga krukor!!! 🙂

 • Michaelkaia skriver:

  Very good guestbook. Interesting!

 • Malin skriver:

  Hej!!
  Jag är på jakt efter dessa krukor. Finns det någon som har två höga så köper jag dem jätte gärna!!!

  Hör av er!!

  Med vänlig hälsning, Malin

  [email protected]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.