Annons

Blivande favoritkannan?

Jag är inte så mycket för traditionella souvernirer eftersom de så ofta slutar som dammsamlare eller förrådsfyllnad därhemma. Därför har jag köpt med mig ett praktisk minne från den här resan, som jag hoppas få användning för. En vackert turkosblå tekanna i kinesiskt porslin med tre sköra små koppar på ett fat från Layefe Home i Shanghai. Ber om ursäkt för den skräpiga bilden, jag har inte några studioblixtar att tillgå här på hotellrummet.

25594-1518
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristin skriver:

  Åh.. verkligen en tjusig souvernir.. Köper sällan heller vanliga soverninrer, men en sådan här skulle man inte tacka nej till! Hoppas du njuter ordentligt av er resa! Lycka till med uppsatsen.

 • Camilla skriver:

  Både tekannan och bilden är fina!

 • Camilla skriver:

  Superfint!!

 • Ida skriver:

  Låter som du har köpt en bra souvernir. Jag håller med dig i att det är bra att köpa saker som går att använda.

 • gagga skriver:

  Typiska souvernirer nej, nej, aldrig, men vackert hantverk som detta. Användbart och passande till det man har där hemma. Underbar theservis!

 • linno skriver:

  Åh så tjusig! Jag vågar aldrig köpa sånna saker när jag är ute och reser (inte för att det händer så ofta :)) för jag litar verkligen inte på de som hanterar bagaget när man är ute och flyger och är rädd för att det ska gå sönder på hemfärden..

 • Sofia skriver:

  Jättejättefin, Frida! Men packa in den ordentligt i frakten så man får se mästerverket live någon gång. Kram! /S

 • Anna skriver:

  Vilken underbar färg!! Ett mycket, mycket bra köp!!

 • Malin skriver:

  Vad kostade det, undrar jag?

 • Frida skriver:

  Tack allihopa!

  Linno:
  Jag tar den i handbagaget (i kabinväskan) så vet jag att den håller hela vägen hem till dörren i Umeå.

  Mali:
  Den var inte så fasligt dyr, 350 kronor inklusive allt.

 • Jessica skriver:

  Jättefina! Vadå skräpiga bilder?! Du är ju urbra på att fotografera. Får man gå i kurs? *ler* Min kamera har dummat sig och tar bara riktigt skräpiga bilder (som du såg på mina vita tulpaner). Ha en fortsatt trevlig vistelse i Kina!

 • Sandra skriver:

  Men vad läcker! För övrigt tycker jag bildkvaliten var bra 🙂

 • månbarn skriver:

  Självklart att man ska köpa en tekanna med tillbehör om man är i Kina! Väldigt bra val. 🙂

  Ibland funderar jag på om jag är den enda i hela världen som inte är stormförtjust i blå. Kanske jag bara är en förväxt sagoprinsessa.

 • Marajja skriver:

  Vilket vackert set!!
  Å turkost är ju så fin, så fint! =)

 • Virra skriver:

  Jättefin! Härlig färg 🙂

 • litenVän skriver:

  Vackra organiska former!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.