Annons

Anne Black

Kolla in den danska designern Anne Blacks senaste kollektion, Black is Blue. Jättefina muggar och fat. Hennes handgjorda alster säljs bland annat på den mysiga lilla Londonbutiken Hygge. Om ni har vägarna förbi England någon gång, kika in där. Det är ett hett tips!
25594-1587
Foto: Anne Black

Kategorier:

Kommentarer

 • Nilla skriver:

  De var ju jättefina! Kannorna i samma serie var härliga också. Black is Blue gillade jag mest.
  …fanns till och med ringar i porslin!

 • Malin skriver:

  Ja verkligen jättefina allihopa! Serien seam gillade jag speciellt.

 • Hells Kitchen skriver:

  Very good, I was so suprised when I came upon this site. I would love to find a chat for installers to help and give opinions and compare prices in differant areas Thank you and keep up the good work

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *