Annons

Åhléns expanderar MUJI-konceptet

Åhléns har exklusiv rätt att sälja MUJI’s produkter i Norden. Nu har de utökat samarbetet och öppnat en ny MUJI-shop i Gallerian i Stockholm. MUJI är ett japanskt livsstilskoncept som är känt för sina enkla, väldesignade produkter i lågmälda färgskalor. Idag finns de på sex Åhlénsvaruhus i Sverige – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Umeå.

Kategorier:

Kommentarer

 • Antira skriver:

  Varför i hela friden kan inte varuhusen och butikerna i Östersund slåss med näbbar och klor för att få haka på något sådant här? Jag är less på utbudet i den här stan och jag är redigt less på att missa invigningen av det nya IKEA-varuhuset i Sundsvall. För ja, jag måste åka arton mil enkel resa om jag ska på IKEA… jag har pms, sorry =)

 • Husmusen skriver:

  Dont get me started bejbi, jag har 35 mil till närmsta IKEA 😉

 • Saga skriver:

  …och jag har ännu längre!!
  Det är storleken på varje Åhlénsvaruhus och dess stad som bestämmer hur stort sortiment de får ha. Jag klagade i min stad, och då fick jag en utförlig förklaring. Personalen själva var missnöjda, och om de tjatade kunde de ”på nåder” få ta hem en vara som de egentligen inte skulle få sälja, och bevisa att de klarade det.

 • Millan skriver:

  Jag har 60 mil till närmaste IKEA 🙁 Men snart bara 12 :)) Men Muji’s har snyggare saker :))

 • Antira skriver:

  Oj, och här trodde jag att jag var värst… 😉 jag tar tillbaka allt jag har sagt och nöjer mig med att puttra endast 18 mil i helgen =)

 • Hillevi skriver:

  ÄNTLIGEN ! Varför har inte vi det? VI har ju till och med två varuhus jätte nära varandra.. Jaja..

 • Lina skriver:

  Frida, jag skulle vilja säga att du snarare har 27 mil till närmaste Ikea, om du inte har flyttat 😉

 • Jenny skriver:

  Jag bor också långt bort från alla stora affärer. jag bor ju på en ö 😉 Fast å andra sidan så åker jag över med färjan någon gång i året på storshopping och lastar bilen full med prylar. Skriver alltid en lång lista i förväg på vad jag ska satsa på att köpa (alltså sånt som inte finns här hemma eller finns att få tag på billigare) För de som bor på ön och inte vill eller kan ta bilen finns det bussresor inriktade på shopping, har varit på såna resor också, jättesmidigt bara lasta av sig i bussen under dagen och shoppa mera 🙂

 • månbarn skriver:

  Jag är jätteförtjust i japanska idéer när det gäller inredning och livet i stort. Jag hittade en mortel i olivträ på den där sidan som jag gillade.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.