Annons

Vynil på tapeten igen

Jag har skrivit om Vynil tidigare i samband med Formex i januari, men nu har den svenska generalagenten Formandfunction fått upp fler mönster av de självhäftande underverken på hemsidan så de är värda att nämnas igen. Dessutom har Vynil nyligen nominerats till “The International Design Award, 2006” av Elle Decór i Milano. Det är bara att gratulera!

25594-136825594-136725594-136625594-1365
Foto: Formandfunction

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Sååå snyggt!
  Kul att det har kommit in nya mönster.

 • N|. skriver:

  Skumt varumärke 🙂
  Jag vet inte om jag tycker det är snyggt eller fult.

 • Linda skriver:

  Så otroligt snyggt!!! Jag blir nästan kär!!

 • Linda skriver:

  Efter en närmare titt så ser jag att de fyra du lagt upp är de fyra snyggaste. Bra smak! 😉

 • Linda skriver:

  Dom är bara så himla fina!

 • Marajja skriver:

  Va fint nya bloggutseendet är!!
  Härligt vårigt!!

 • månbarn skriver:

  Åh, tänk om den ljusgrå hade varit ännu mer likt ett naket träd och sen kanske hade haft små rosa blomduttar så att det hade påminnt lite om ett japanskt körsbärsträd eller ett mandelträd, fast med en typiskt svensk vinterträdssilhuett. Jag kanske borde designa min egen väggprydnad. 😉

 • Thorunn skriver:

  Jag läste om Vynil i ”Sköna hem – Skapa Stilen” och såg ett mönster med linjer i olika färger. Har inte hittat dem någonstans på nätet, men hoppas att detta tillhör en kollektion som inte kommit ut än… Det är ett häftigt sätt att inreda som ju faktiskt går att ta bort om man tröttnar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.