Annons

Våryheter från Höganäs Keramik

Gult är inte bara vårens färg i modeväg, den börjar även synas mer i inredningssammanhang. Nu lanserar Höganäs Keramik den nya glasyren Citrus. En glad, pigg och uppfriskande syrlig färg som ger dukningen en rejäl vitamininjektion. Citrus är fortsättningen på Höganäs Keramiks förnyelse av färgpaletten som började med turkosblå Aqua och mustigt bruna Kakao. Den nya gula färgen kommer att finnas på de flesta av Höganäs Keramiks produkter. Vecka 12 kommer de nya reliefmuggarna i pastell designade av Carl-Johan Skogh ut i butikerna.

25594-137725594-1378
Foto: Höganäs Keramik

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Möjligtvis skulle jag kunna tänka mej bringaren i sommar när man sitter på balkongen..
  Men annars föredrar jag nog Aqua och Kakao 😀

 • gagga skriver:

  Det har funnits en gul glacyr redan tidigare. Kanske något mustigare gul än denna. Vi har tallrikarna, skålarna o muggarna i gult i vårt fina personalrum. F.ö. ett av de smakfullaste personalrum man kan tänka sig. Ja hela skolan är en upplevelse rent estetiskt. Jag är bildlärare där 🙂

 • Husmusen skriver:

  Gagga:
  Ta bilder och visa! 🙂 Jag blir jättenyfiken.
  Citrus som kommer nu är mer ljust gul, den tidigare är som du säger mer mustig och mer havregul om jag minns rätt.

 • Maria skriver:

  Jag gillar nya färgen kakao jättemycket. 🙂

 • Elin skriver:

  Vi har börjat samla på oss en vardagsserie av Höganäs och har förutom de vita pastatallrikarna olika delar av Kakao och Aqua. Det tog fö flera veckor innan vi hade bestämt vilket förgkombination vi skulle ha, både den ljusgröna och den svarta är snygga också. Just nu så känner jag mig lite svårflörtad på den nya gula, men däremot så såg jag reliefmuggarna i någon tidning och de var helt i min smak, typiskt nog så har vi ju redan köpt muggarna i Aqua…

 • Nilla skriver:

  Jag har fotat några av de gamla färgerna. Minns inte vad alla hette dock.
  Det finns ju mängder av fina färger och möjligheter att kombinera ihop dem. Svårt att hålla sig till en. och det behöver man ju inte heller. 😉

 • Anna skriver:

  Åh vad härligt! Hej våren! 🙂

  Kan man prenumerara på utländska inredningstidningar till Sverige? Jag gillar ju engelsk & amerikansk countryinredning, shabby chic 🙂 och tycker att typ hus & hem är jättebra, men det är roligare med tidningar som bara handlar om ens inredningspassion. 🙂 Men skickar de till Sverige? Typ Country homes and gardens.. Eller blir det jättedyrt med frakt och sånt?

 • Marie skriver:

  Hmm, jag blir alldeles förvirrad av alla valmöjligheter. Har sedan lååång tid tillbaks mattalrikar mm i den mörkgröna. Den är ok. Men nu, alla dessa godisfärger! Jag köpte ett rektangulärt fat i aqua. Men nu gillar jag det gula… jaja i-landsproblem som heter duga.

 • malin skriver:

  Anna, har du provat Drömhem och trädgård? Tycker hela den tidningen är full av lantlig stil, shabby shic eller amerikansk ”mörkamöblervitatyger” stil i varje nummer. Bara ett tips.

  /malin

 • Millan skriver:

  Vilka snygga äggkoppar! Vi brukar aldrig köpa påskpresenter, men det är nog dags att börja! Tack för tipset!

 • anna skriver:

  Deppar fortfarande för att de tog bort färgen Terracotta, jag trodde faktiskt Höganäs var såna som inte bara följde trender, att de flesta färgerna finns kvar i många, många år så man har en chans att samla på sig en bra servis. Men, men det som är bra är att alla färgerna liksom harmonierar med varandra, jag blandar nu terracotta med den ljusa blåa och den mörka blåa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.