Annons

Vårnyhet från Filippa K

Jag har tidigare bloggat om Filippa K’s special edition i muggform som kommer nu under våren 2006, men då om den guldfärgade varianten. Nu har jag fått tag på en pressbild från Rörstrand på den andra halvan av vårens kollektion. Den navyblå muggen. Liknande mönster men en annan färg. Fin, men jag gillade nog höstens Kimono lite bättre.

25594-1414
Foto: Rörstrand Pressbild

Kategorier:

Kommentarer

 • Marie skriver:

  De är verkligen läckra men inte alls särskilt praktiska. De blir varma varma! Och häller man bara upp till hälften är det ju ingenting att dricka. Nåja, hellre snyggt än praktiskt brukar vara mitt motto…

 • Camilla skriver:

  Jag tycker de är praktiska! Men jag tycker heller inte att halva muggen är för lite. Jag tycker två halvmuggar kaffe är alldeles lagom.

  Och jag håller med My, Kimono var finare. Jag gillar faktisk inte alls de här, varken i guld eller mörkblått. Tur att det finns så många andra fina mönster på muggarna! 🙂

 • Camilla skriver:

  Än är favoriten den grå blomman (den som jag också alltid dricker min latte ur) 🙂 Men i denna nya modellen gillar jag guld mycket mer än den blå..

 • AnnicaB skriver:

  Jodå – det får bli en sådan paket också 🙂 Än så länge är det bara de 2 rosa varianterna jag ratat – de andra har jag köpt… Gillar dem verkligen! Jag är frusen av mig och älskar att värma händerna runt muggarna!

 • Anonym skriver:

  dom är finfina men lite svåra att hålla i när man har varmvarm dryck i!

 • Sara skriver:

  Måste rädda mina äääälskade filippa-k muggar: har slarvat lite o låtit halvdruckna koppar stå tills diskdags. Å nu har muggarna blivit lite missfärgade i botten… *skäms* Husmorstips någon?

 • emma L skriver:

  jag har kimono, dne är så fin, jag är så nöjd 😀

  Sara, gnid lite citron på, jag tror det funkar?

 • Isabella skriver:

  Åhh… jag älskar också dessa muggar, men tyvärr blir de alltför lite använda pga att de är så opraktiska för varm dryck (som några andra skrivit här redan). Synd att det ska vara så! Men de är verkligen en fröjd för ögat.

 • Louise skriver:

  Jag har också Kimono, tycker mer och mer om den blåa färgen och mönstret. Men de verkar lite svåra att få tag på just nu, skulle fått fler i födelsedagspresent.. Hoppas de bara är tillfälligt slut!

 • Maxastri skriver:

  Informative website! Thanks!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.