Annons

Vanilj

När jag var hemma och fikade hos en kompis igårkväll drack vi te ur hennes vackra samlingsservis Vanilj från Pentik. Jag har sett delarna var för sig i butik förut men aldrig komplett och i ett hem. Dessutom har jag aldrig tänkt på att man kan samla på dem trots att serien verkligen är otroligt snygg. Handmålad och tidlös. Pentik har en tillgänglighetsgaranti på alla delar till och med 2010! Här hittar du en komplett guide.

25594-1436
25594-143925594-1440
Foto: Pentik

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.