Annons

Trendiga speglar

I Umeå finns en klädbutik som heter Kii. De har nyligen flyttat till större lokaler och en av de snyggaste sakerna de har gjort plats för där, förutom alla fina kläder, är en stor laserskuren spegel med sirliga kanter. En liknande spegelidé finns att köpa via amerikanska Elsewares med bland annat fågelmotiv och älgkronor för $50 styck. Vill ha, vill ha vill ha.

Uppdatering: När jag var på Lagerhaus i eftermiddags såg jag en liknande spegel i acryl för 129 kronor.

25594-142625594-1424
Foto: Kii och Elsewares

Kategorier:

Kommentarer

 • Sophie skriver:

  Fin och kul idé! Själv gillar jag de venetianska speglarna bäst!:)

  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • rumbaqueen skriver:

  Gud vilken cool spegel. Jag vill också ha.

 • Evelina skriver:

  läckert! behöver ju en snygg spegel för att öppna upp vår trånga mörka hall….!

 • Nilla skriver:

  Verkligen snygga! skulle inte heller tacka nej till en.

  Jag tittade in på kii.se och klickade på Umeådesign där jag fick syn på väskorna som ser ut att vara gjorda av Nabbi-pärlor. Vilken grej!
  Så tittade jag vidare på nabbi.se och fick syn på mängder av idéer.
  Jag har inte gjort något med sånna pärlor, men det kanske är riktigt kul? Tösen skulle nog gilla det.

 • Nilla skriver:

  (glömde ju att kika på din andra länk, elsewares. oj,där kan man ju titta runt hur länge som helst!)den lilla fågeln var fin.
  men tänk om man får en mustasch när man speglar sig, eller älghorn? 🙂

 • Nilla skriver:

  Du som gillar allt i filt, här hittade jag en klocka åt dig! *ler*
  https://www.elsewares.com/commerce/Art-Clock_MPD506.html

 • Dytte skriver:

  Tar du hand om inredningen när jag flyttar? 😉

 • hypo! skriver:

  VILL HA!!!

 • Ida skriver:

  Tänk vad mycket snygga saker det finns. Undra vad som är värst. Att inte ha pengar att köpa alla saker för eller att inte ha plats för dem? Jag får fortsätta drömma om min framtida (förhoppningsvis) stora inkomst och stora lägenhet

 • Fredde skriver:

  TV-programmet Sambo inredde med denna spegel hos Åsa & Farid.
  Det är http://www.kamelo.se som säljer den (gå in på sajten så hittar du återförsäljare).

  Sambos inköpslistor:
  https://www.tv4.se/byggabo/417578.html

  Fredde

 • sofie skriver:

  hej
  nu har jag last igenom alla dina inlagg, vilken blogg kan jag ga till nu o fa mer inspiration? jag gillar verkligen din blogg o har tipsat alla mina engelska kurskamrater om den, aven om de inte forstar sa uppskattar de dina fina bilder! tack!

 • Husmusen skriver:

  Visst är spegeln fin, såg en liknande betydligt billigare idag när jag var på Lagerhaus.

  Fredde: Tack för tipset!
  Sofie: Kolla till exempel in http://www.designsponge.blogspot.com eller http://www.designmouse.blogspot.com 🙂

 • gagga skriver:

  Fick lust att rita egen schablon o gå till min glasmästare för att få utskuret 🙂

 • Visst är Kiis spegel snygg, har dreglat många gånger över den. Synd bara den stora sprickan i toppen på den!

 • Carina skriver:

  Hej, har sett denna spegel på Denny’s Home stora butik på Värmdö nån gång i våras. Den är jättesnygg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.