Annons

Studio Ditte – Sampling China

Den här mattan är en del av det holländska designföretaget Studio Dittes kollektion Sampling China, som visades i Milano under Salone Internazionale del Mobile. Idén bakom produkten är att en stor del av den sociala gemenskapen i Kina sker utanför hemmet och mattan ska enligt Studio Ditte "ta inomhus utomhus". Mattan som är gjord av gummi kan lämnas ute året om och har ett mönster som inspirerats av asiatiska blommor och fåglar.

25594-1503
Foto: Studio Ditte

Kategorier:

Kommentarer

 • SANDRA skriver:

  Åh!
  En sån vill jag ha på landet!

 • Anonym skriver:

  länken funkar tyvärr inte

 • caisa skriver:

  Var på Lagerhaus idag och såg liknande små mattor, måste vara dörrmattor eller badrumsmattor eller nåt. Snygga var de i alla fall! Dessutom köpte jag världens snyggaste lilla portfölj med Elvis på. Att ha sminket i. =)

 • Kristin skriver:

  Du har en otroligt inspirerande blogg!
  Jag har precis upptäckt att det finns bloggar över huvudtaget…:-)
  Jag både jobbar och lever med design hela dagarna men hittar nya saker här som jag inte sett innan…Kul!

 • Daga skriver:

  Någon som har tips på en bred snygg dörrmatta? Det känns som jag har skottat grus i hallen hela vintern.

 • Frida skriver:

  Länken är fixad!

  Kristin:
  Tack! Du är välkommen tillbaka när som helst! Just nu är jag i Kina så bloggen blir lite glest uppdaterad mendet är verkligen kul att du gillar den.

  Daga:
  Tips kommer!

 • Snäckan skriver:

  Läcker! Väcker habegär även om jag inte vet vad jag skulle lägga den 😉

 • Camilla skriver:

  Fin matta. Bra att den är av gummi med tanke på hur ofta det regnar här under sommaren.. 😉

 • johanna skriver:

  Gud, vad smart! Kan verkligen tanka mig att det ar en toppenlosning om man (som manga) har ett fult och kallt balkonggolv! Skulle verkligen onska mig en sadan sa att jag slipper bli kassler-rutig nar jag gar ut barfota pa mitt metall-gallergolv. Det kanske till och med skulle hindra ett och annat bestick fran att aka ner genom gallret och nastan doda dem pa balkongen under!

 • Anna skriver:

  Vad kul! Såg en liknande lösning i en av balkongerna på Trädgårdsmässan i Älvsjö, de hade lagt svarta dörrmattor, kant i kant så det påminnde om mattan du visade! Ser man det två gånger så är det en trend!

 • imelda skriver:

  yay! I’m glad you like it, too…

 • Frida skriver:

  Imelda:
  Have you written about it too? Just lately? Im in China now so I can not reach Blogspot blogs from here, and therefore I can not read yours or Design*sponge from here. I guess it means we read the same designer news then 🙂

 • Lilian skriver:

  Detta är min första bekantskap med en blogg!Mycket inspirerande… Bra jobbat Frida. Mattan verkar helt underbar och trevlig i sin design.Kanske något för en romantiker i trädgården eller utanför farstutrappan…..när vi får se barmarken som är dold under snötäcket.

 • Kicki skriver:

  En sån VILL jag ha!! Men den är väl dyr förstås….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.