Annons

Spira Inredning

Kolla in dessa underbara textilier med sommarkänsla från Spira Inredning. Vilken härlig färg! Spira Inredning är ett svenskt företag som drivs av Lena Brunnsåker, Susanne Kjöllerström, Anna Ekelund med huvudkontor i Borås. De har återförsäljare över hela landet och säljs även i Norge, Finland, England, Holland, Tyskland och Japan.

 25594-137125594-1372
Foto: Spira Inredning

Kategorier:

Kommentarer

 • Katarina skriver:

  Superfint!!! Matchar vårt kök som är turkost!

  Detta är rätt kul: Min sambo har byggt en ”fejk-öppenspis” till mig i väntan på en tälgstensugn. Den är gjord av vanliga gipsskivor och målad med strukturfärg. Den går ju ej att elda i men är mysig att ställa ljus i och ser nästan riktig ut tycker jag, kolla bilder här: https://inspirationsbloggen.blogspot.com/2006/02/skippa-utvrderingsreglerna.html

  Vad tycks? Lite kul va!

 • Hanna skriver:

  Tack för en superbra inredningsblogg som är väldigt inspirerande! Blev så glad när jag såg att du hälsat på i min blogg 🙂 Snygg layout du fått till också, gillar loggan 🙂

 • Linda skriver:

  Vad fin bloggen blivit! Mer personlig 🙂

 • Husmusen skriver:

  Katarina:
  Jag skrev en kommentar på din sida, vilken kanonbra idé. Jag och sambon som just nu sitter och letar fyror med kakelugn får med andra ord tänka om. Man kan ju ändå så sällan använda dem annat än till ljus så varför inte göra sin egen ”låtsasöppenspis”?

  Hanna och Lina:
  Tack! Det känns fortfarande lite ovant med de nya färgerna när jag loggar in, ungefär som när man varit till frissan och klippt sig och knappt känner igen sig själv i spegeln 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.