Annons

Signerat Droog Design

Sköna Hem har en handstilsspecial i sitt senaste nummer där de visar upp olika typer av inredning som dekorerats med bokstäver. Väldigt bra artikel, men de har missat en sak som jag verkligen gillar i det sammanhanget nämligen de signerade vaserna från Droog Design. Om du skriver ner din namnteckning på ett papper kan de med hjälp av stereolithografi scanna in den och skära ut en vas i nylon med cirkamåtten 30x20x15 cm i samma form. Designern bakom idén är Frank Tjepkema och vaserna började säljas 2003.

25594-1434
Foto: Pressbild från Droog Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Ahh.. det där med namnteckningen lät riktigt kul 😀

 • Elin skriver:

  kul, vilket påminner mig om att jag har chefens signatur inscannad nånstans på hårddisken, det kan onekligen bli en udda present 🙂

 • hannahsthlm skriver:

  Jag är förstummad…helt adorable=)!

 • Louise skriver:

  har visst vart dålig på att besöka din bligg senaste tiden.. har helt missat det nya utseendet.. Vilket lyft, måste jag säga! Väldigt fräscha färger.

 • M skriver:

  De är förstås jättedyra att få tillverkade??

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.