Annons

Ögongodis för oss som älskar Cult Design

Allas vår favorit Cult Design presenterar så många fina vårnyheter under 2006 att det är svårt att välja. Jag har fastnat för de höga cylinderformade vaserna med små hål och de lite mörkare träfaten till krukorna, som kontrast till all ek som varit den senaste tiden. Skulle passa fint i det nya vardagsrummet. Som sagt, det är svårt att hålla i plånboken i dagar som dessa.

25594-145825594-1460
Foto: Pressbilder från Cult Design

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  å jag gillar verkligen de cylinderformade vaserna! och jag är på jakt efter nya krukor, gärna fyrkantiga, så ska kika in dessa när/om de kommer till Mias här i stan.

 • Hillevi skriver:

  Visst är dom snygga !!!! Jag såg dom och andra nyheter i den där butiken jag gick förbi i går..

 • Magdalena skriver:

  De gör verkligen snygga saker. Vill ha =)

 • Camilla skriver:

  Jag var på CajsaLisa idag och spanade inte lite Cult-prylar 😀 Köpte en vit väggvas med ”infällda” rutor i. Tänkte ha den i vardagrummet på väggen när där är vitmålat 😀

 • Birgitta skriver:

  Jag har hittat till din blogg. Vad rolig den var att surfa runt på! Jag är verkligen imponerad över allt du verkar hinna med, har du fler timmar på dygnet än vi andra…?!!
  Jag gillar verkligen Cult Design, finns en butik här i lilla Sollefteå som har märket och nu har påskpyntet kommit 🙂 Har en son som bara älskade alla fina ägg som ska hänga i påskriset!

 • Lotta skriver:

  Vad glad jag blev över att se att Cult har mörka fat till sina krukor. Kommer att passa fint till mitt vita kök med valnötsskiva…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.