Annons

Nya karaffer från Boda Nova

Det finns ett par saker jag aldrig tycks kunna få för många av. Det är bland annat ljuslyktor och vattenkaraffer. Var jag än tittar, i vilket butik jag än går in och spanar är det mer en regel än ett undantag att jag hittar något snyggt för vatten eller värmeljus. De här nya karafferna från Boda Nova hör till den kategorin: Tyckaomprylar. Dessutom kommer de i en snygg tubformad förpackning vilket gör dem till en kul gåbortpresent. Design: Barbro Wesslander.

25594-141325594-141225594-1411

Kategorier:

Kommentarer

 • Youssi skriver:

  Vilken underbar bloggsida du har! Hittade den via Aftonbladet och föll direkt. Har letat efter någon rolig blogg med inredning och nu är den funnen 🙂

 • Husmusen skriver:

  Hej Youssi, vad kul att du hittat hit 🙂 Du är så välkommen!

 • Lena skriver:

  Vet du vad? Man borde kunna göra nån egen budgetvariant med sån dära plastfilm och ha eget mönster men det kanske lossnar i diskmaskinen iofs. Men de är jättefina. Aj lajk! Och vad kul med lägenheten!
  Kraaaaam!

 • AnnicaB skriver:

  Jag har köpt tuberna med dricksglas i den serien. 4 gröna, 4 blå/turkos och 4 gul/orange. Stod över de rosa/röda. Jättefina dricksglas som vi har som vardagsglas hemma. Karafferna vore ju ett fint komplement. Gröna varianten är min favvo för tillfället.
  Nä – dags för en tur till lokala Cerverabutiken, både karaff och Filippa K muggar i nytt vårsnitt…

 • Malin skriver:

  Håller med, det är likadant för mig gällande ljuslyktor och ljusstakar. Hittar nästan alltid några fina som jag vill ha och inte kan låta bli att köpa. Problemet är var man ska göra av alla… 🙂
  Måste ge beröm för en SUPERBRA blogg! Bra smak har du!

 • Marajja skriver:

  Har ju också glasen i turkost, vore ju himla fint med karaffen också!

 • Marajja skriver:

  Måste bara tillägga att din blogg är en sån otrolig läckerbit just nu!!!
  Så mycket ljusa, fina färger! Som godis för en trött vintersjäl! =)

 • Neonglitter skriver:

  Har precis köpt glas i samma serie! Nu vill jag ju ha karaffen också! 🙂 De är så fina!

 • nicole skriver:

  vart är vägen på väg när man bloggar om karaffer?

 • Marie skriver:

  Vart tog cocktailbärsglasen vägen? Han inte se vilka som gjorde…

 • Kimsan skriver:

  Jag har såna där glas, men pojkvännen har slagit sönder ett 😛

  Grattis till lägenheten!!

 • Lilla My skriver:

  & det finns glad som är lika fina oxå, fast jag håller med karafferna var läckra…
  Sen det dära med ljusstakar i alla dess former…love it

 • Catarina skriver:

  Tack för tipset! Jag har länge varit på jakt efter en snygg karaff. 🙂

 • Linda skriver:

  En sån kanske jag bör ha, eftersom jag har såna glas. 🙂 Tack för tipset!

 • fick en sån kanna av chefen och 4 st lia dana gla skriver:

  Hej jag fick en sån kanna av chefen och 4 st lika dana glas.

 • Allan skriver:

  Hej jag fick en sån kanna av chefen och 4 st lika dana glas.

 • Julia skriver:

  Hej!
  När min sambo och jag flyttade ihop tog han med sig en sån här tillbringare in i hushållet,det tog mig någon månad och sen hade jag haft sönder den. Vet du vart jag kan få tag i en? Tacksam för svar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.