Annons

Marimekko Memory Game

Vill du nära en liten designjunkie vid din barm? Köp ett Marimekko Memory Game och fostra ditt barn i det Skandinaviska formspråket eller spela med vuxna som är intresserade av det grafiska arbete som Marimekko har gjort under åren. Pris $29 via Textile Arts.
25594-1463
Foto: Textile Arts

Kategorier:

Kommentarer

 • hannahsthlm skriver:

  åhhh…vill ha=)!

 • Hedgehog-Sara skriver:

  haha -det är ju underbart!!!

 • SANDRA skriver:

  Ja! Det där ska jag köpa!!

 • Catarina skriver:

  Kul! Men jag skulle nog göra en rolig inredningsdetalj utav det, än att spela memory.

 • Jenny skriver:

  kul att samla allt som har gjorts genom åren sådär 🙂

 • /S skriver:

  ÄLSKAR!!!!!

 • fenix skriver:

  Oj oj oj… svåra vill-ha-begär har just tagit över min kropp!! *dregel*

 • malla skriver:

  åhhh, har letat och letat efter det i Sverige sedan jag såg det i Bolig…. Men det finns alltså inte då?? Du som har koll borde ju veta! 🙂 En tripp över t Köpenhamn eller beställning via nätet då mao..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.