Annons

Marie Torbensdatter

Den danska keramikern Marie Torbensdatter vänder upp och ner på alla begrepp med sina udda former och linjer på muggar, tallrikar, skålar och vackra koppar. Marie strävar efter att man ska få en taktil upplevelse och en känsla av hennes produkter från mer än bara det visuella. Om du har vägarna förbi Galleri Norby i Köpenhamn kan du känna på dem live.

25594-1428
Foto: Marie Torbensdatter och Mocoloco

Kategorier:

Kommentarer

 • Ina skriver:

  Åh, vill ha! Fyller år på måndag – underar om maken tycker det är ok att resa till Köpenhamn och köpa sådana åt mig, eller ännu hellre ge mig både resa och uppdrag att handla! :o)

 • Mattisgrete skriver:

  I really enjoyed my visit. A great site

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.