Annons

Karin Hagelström Design

Kolla in formgivaren Karin Hagelströms företag Hagelström Design som bland annat tagit fram snygga drinkunderlägg, tabletter och brickor. Jag gillar framför allt hennes mönstrade rumsavdelare. Karin säljer även produkter på marknaden Street i Stokholm.

25594-1443
Foto: Karin Hagelström

Kategorier:

Kommentarer

 • Nina skriver:

  Brukar vara inne på din sajt och gillar den skarpt! Heja heja! =)

 • Roomservice skriver:

  Tack snälla 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.