Annons

Iform och Voxia

Visste du att designen från svenska Iform finns representerad över hela världen? Iform har möblerat alltifrån från styrelserum på Ericsson och konferensrum på Hasseludden till ambassader i Tokyo, Islamabad och Bryssel. Deras kollektion Voxia finns på museer i London, New York, Berlin, Amsterdam & Kyoto och har även beställts av bla. NIKE och DKNY.

25594-1440
Foto: Iform

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.