Annons

Hur kan inredning vara viktigt?

Svenska Norrgavels grundare Nirvan Richter inleder ofta sina föredrag med frågan "Hur kan heminredning vara viktigt när världen ser ut som den gör?”". Den här boken handlar om möbelföretaget Norrgavels första tio år och är berättelsen om ett inredningskoncept som sätter kvalitet, ekologisk hållbarhet och långsiktighet framför trender och lågpris. Författare: Ulf Beckman och Susanne Helgeson. Pris 395:-. Norrgavel uppdaterar för övrigt sin hemsida nu i mars och du hittar flera av deras möbelnyheter på webben.

25594-1441

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.