Annons

Hanna Korvela Design

Hanna Korvela Design är ett finskt designföretag inriktat på mattor som även tillverkar andra inredningsprodukter i form av löpare och tabletter i vävt papper, snygga servetter och festliga jättestora vita ljus. Jag gillar ljusen allra mest. Visst är de häftiga!!

25594-1397
Foto: Hanna Korvela Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Sannossi skriver:

  Hejhej!
  Frågade för längesedan om ett sängbord.. https://husmusen.blogg.se/260106063343_nyheter_frn_sttudio_sprout.html
  Men det är inte aktuellt längre.. Jag och min sambo flyttade isär.
  Däremot skulle jag tacksamt ta emot tips då jag köpt en liten 1:a på 30 kvadrat och måste kombinera säng och soffa. Bäddsoffa går absolut bort.
  Har du något bra tips?

  Mvh Sanna

 • Bodil skriver:

  Hej!

  Jag är också förtjust i jättestora ljus. I ett inredningsprogram på TV för något år sedan, jag tror det var Roomservice, gjorde de hemma-hos-reportage hos ett par som varit på en båtaffär och köpt som små koppar med lock i rostfritt stål som de sedan fällt in i parkettgolvet. I dessa satte de sedan halvmeter höga ljus. När de sedan tog bort ljusen så kunde de stänga locket och kvar blev bara fyra runda ringar av rostfritt stål i parketten. Det var en jätteläcker detalj tycker jag.

  I övrigt, tack för en mycket bra blogg. Jag delar din smak.

  Bodil i Trosa

 • Husmusen skriver:

  Sanossi;
  jag har svarat i din blogg 🙂

  Bodil:
  Vilket härligt tips! Och tack för berömmet.

 • Lina skriver:

  Verkligen snygga ljus! Men ingen återförsäljare norr om Uppsala…

 • Sannossi skriver:

  Tack för tipset!!
  Är inne på din idé, säng med snygga kuddar och kanske en bra fotölj. (När mamma kommer på besök;))
  Tack! 🙂

 • Camilla skriver:

  Härliga ljus 😀
  Men jag hade nog inte vågat låta dom stå så som dom står på bilden med risk för att dom skulle trilla när dom är så höga..

 • månbarn skriver:

  WOW! Jag sa till min man ”Kom och titta, jag är kär!” och han frågade om du var så snygg. 😉 Helt underbara ljus. 🙂

  Vi bor litet (25 m2) och min favorit för säng/soffalösning är att helt enkelt ställa sängen intill en vägg, bädda och lägga över nåt fint som tex ett lapptäcksöverkast eller ett vackert tyg och sen kuddar ovanpå det. Nu är ju vi fler än en och då blir det inte riktigt lika lyckat men med en smalare säng är det jättefint. När vi får större nån gång (drömma kan man ju) skulle jag vilja göra en sån dagbädd.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.