Annons

Ditte Fischer

Igår när jag bloggade på temat dansk keramik kom Siggelicious med ett fantastiskt tips, Ditte Fischer. Ännu en dansk keramiker som gör otroligt snygga saker. Huvva, jag vill ju ha nästan allt jag ser på sidan. Vilket jobbigt men ändå angenämt bekymmer. Här hittar du fler bilder.

25594-1484
25594-148125594-1483
Foto: DF

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia A skriver:

  Oh så härliga!

 • Mams skriver:

  Åh, vad fina. Jag älskar keramik. Förutom Ölands stolthet Paradisverkstan; https://www.paradisverkstaden.se/
  så finns det många lokala keramiker som gör så fina saker. Brukar åka runt och fynda. Har köpt en jättefin fruktskål på Öland som jag alltid får mycket beröm för, tyvärr har jag glömt VAR på Öland som jag köpte den…så jag är nog ganska ensam om att ha den…och det är ju kul;0)

  Tack återigen för din fina blogg!
  Kram Mams

 • Frida skriver:

  Tack Mams! Vad gullig du är, kul att du gillar bloggen! Har du förresten sett att Paradisverkstadens saker står på bordet under TV4’s program Nyhetsmorgon. De har verkligen superfin keramik.

 • Camilla skriver:

  mm.. snyggt!! 🙂

  Jag försökte maila dej igår.. Men jag vet inte om du fick det? Annars så får du gärna maila mej(mailadress hittar du på min sida).. så jag kan maila tillbaka till den adressen 😀

 • Mams skriver:

  Hej igen Frida!

  Jag har ett litet inlägg inne hos mig som kanske kan intressera;0) *s*

 • Tina skriver:

  Fantastiskt läckert, vill ju ha alltihop! 🙂

 • Catja skriver:

  Du borde ta en titt på den här sidan: https://www.ellenehk.se/ där finns också fina saker… jag har beställt tekanna och två muggar och de är helt underbara!

 • Siggen skriver:

  Oi, takk for link! Så bra at du likte frøken Fischer. Jobbet i en butikk som solgte produktene hennes, og det er utrolig bra kvalitet på varene!

 • Madelene skriver:

  Oog, vad fina! Underbart, vill ha! Tack för en superbra blogg förresten!

 • Birgitta skriver:

  Mmmm, så snyggt..Har hittat till din inspirerande blogg. Vilken perfekt blogg att sitta och titta i när man är trött efter en arbetsdag! Man blir pigg direkt :-)Lycka till med resan och studierna i Kina!

 • Frida skriver:

  Catja, Åh vilken fin sida!

  Siggen, du det är jag som ska tacka 🙂

  Madelene, tackar och bockar 🙂

  Birgitta! Vad kul att du också hittat hit. Det känns jättepirrigt inför Kina-resan. Kan du inte maila mig din adress så att jag kan skicka vykort till dig och la familia den här gången.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.