Annons

Design Stina Engström

Jag blir alltid lika glad när jag springer på en lokal talang och påminns om att det finns en hel del duktiga designers bara runt knuten. Stina Engström är ett mycket bra exempel. Hon läser på Designhögskolan vid Umeå universitet och har bland annat formgivit lampor och fina brickor. Det här är hennes senaste nytillskott. Ljusstakar i "Barockn’roll stil" av vit plexi.

25594-144725594-1448
Foto: Stina Engström

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.