Annons

Coola golvdynor

Minns ni pallen Luisa Stool i acrylplast som jag bloggade om i januari? Nu har företaget bakom dem, danska Gam plus fratesi, tagit fram ännu en ny typ av sittmöbel. En golvdyna i trä och filt. Ninfea Floorseating är inspirerad av Hans Christian Andersens saga om Thumbelina. Dynan knep en finalplats i talangtävlingen för designers på möbelmäsan i Köln nyligen.
25594-1376
Foto: Gam plus fratesi

Kategorier:

Kommentarer

 • Nilla skriver:

  Vad snygg den var!
  (Gam plus Fratesi)

 • Husmusen skriver:

  Tack 🙂

 • Bim skriver:

  Hej ”Husmusen”! Jag är en trogen läsare till din blogg. Tycker att den är härlig att få inspiration ifrån! Nu tänkte jag fråga dig en sak, du som verkar ha koll på allt! 😉 Jag har ett fönster som det är stark sol i. Jag har ljusstakar i fönstret och vill gärna fortsätta att ha det. Men vilka ljus som jag än köper så böjer de sig bara… Jag tänder aldrig ljusen där, utan de är bara till dekoration, så de behöver ju egentligen inte vara gjorda av stearin. Då undrar jag om du vet om det finns dekorationsljus som är gjorda av plast, glas, porslin eller någonting annat? Har frågat i olika affärer men inte fått något bra svar. Har också sökt på nätet men inte hittat något. Jag vore jättetacksam om du antingen svarar här i din blogg, eller i min blogg, eller till min e-mail. Med vänliga hälsningar från Britt-Marie.

 • Anna Södercrantz skriver:

  Som trogen läsare vill jag bara ge dig en massa beröm! Alltid lika kul att titta in hos dig och se nya intresseväckande inlägg.
  Ditt brinnande intresse, engagemang och skicklighet är alltid på topp! Stort tack för att du förgyller mina dagar med rolig läsning och trevlig helg!

 • Sofie skriver:

  Hej ljustjejen!
  Jag har köpt ett ljus till min hall som ser ut som ett äkta blockljus. En decimeter högt och kanske 5-6cm i diameter,,,på utsidan är det någon form av vax men funkar genom att man sätter ett batteri i ljuset. Det låter kanske gräsligt fult men finessen är att det ser ut som ett vanligt blockljus men lyser bara när det är tillräckligt mörkt i rummet plus att det är säkert för både ban, sol och glömska personer. OCH det ett jättefint sken. När det är dagsljus så slocknar det. Finns att köpa på välsorterade elaffärer =)
  Hoppas att det kan lösa dina problem,,,

 • Fredde skriver:

  Enormt coola sitsar, gillar nar man sitter lågt.

 • Camilla skriver:

  Hihi.. jag trodde det var världens snyggaste grytunderlägg ju.. Kanske är liiite stora att ha på bordet 😉

 • Husmusen skriver:

  Bim:
  Är det blockljus eller look-a-like’s på höga smala stearinljus du är ute efter?

  Anna Södercrantz:
  STORT tack! De orden värmde verkligen hela vägen in i hjärtat 🙂

 • Bim skriver:

  —> Husmusen: Hej! Tack för svar både här och i min blogg! Det är alltså höga smala stearinljus-look-a-like’s som jag är ute över. Typ vanliga antikljus.

 • cat skriver:

  Men, hur sitter man på dessa egentligen?! ;P

 • Bim skriver:

  —> Sofie: Jättestort tack för din hjälp! Men tyvärr så hade jag nog förklarat mig lite diffust… Det är alltså ljus som är som typ antikljus som jag söker. Långa, höga, smala ljus. Ett precis sånt ljus som du beskriver har jag också! I mitt köksfönster! Köpte det på Clas Olsson. Och jag tycker också jättemycket om det! Men de andra ljusen vill jag ha i fina höga ljusstakar i mitt vardagsrumsfönster. Ljusen jag har där nu bara viker sig i solen…

 • imelda skriver:

  yeah, I remember your last post about them. This is another pretty creation. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.