Annons

Clipso Design

I jakt på inspiration till en väggmålning jag planerar att göra i den nya lägenheten hamnade jag på Clipso Designs hemsida igår. De har ett stort bildgalleri med foton på vackra väggmålningar de gjort. Verkligen inspirerande. Dessutom finns det många bra idéer att låna.

25594-1469
Foto: Clipso Design

Kategorier:

Kommentarer

 • SANDRA skriver:

  Men vad coolt.
  Lite annat än en fondvägg.
  Som vi har.
  Mörkt rött mot cappucino.

 • Mammkatt skriver:

  Men vad härligt det där ser ut. Som att sova mitt i skogen! Underbart.

 • Anna skriver:

  Fantastiskt vackert med maskrosbollen! Det här gillar vi!

 • Anna skriver:

  Det är tack vare dig och ditt tips om Vynil som jag vågade måla på väggen. Det var riktigt kul!

  https://oklarheter.blogspot.com/2006/02/frdig.html

 • Magdalena skriver:

  Oj va snyggt!!! Jag vill också ha sådana trevliga målningar…

 • Snäckan skriver:

  Wow, va häftigt! Nu blev jag sugen…

 • Snäckan skriver:

  Får man länka till din sida?

 • Snäckan skriver:

  Tack*2.
  Har du någon banner?

 • Husmusen skriver:

  Yes, I fix. Du får den strax.

 • jenny skriver:

  snyggt och lite annorlunda. tänkte också fråga om jag får länka till din sida?

 • M skriver:

  Så underbara väggar!! Liljekonvaljen var ju helt underbar! Det såg ut som om den hängde över sängen, tänk vilket underbart sätt att vakna av den doften =)

 • Monica skriver:

  Oj va fina!
  Och vilken underbar blogg du har!

 • yenny skriver:

  va fint sovrum.. lovely!!

 • Lena skriver:

  Hej, wow vilken underbar blogg du har! Jag är helt ny på den här biten, men är en inbiten nätsurfare och framförallt när det gäller inredning och jag blir så nyfiken på vad du egentligen jobbar som för din kunskap när det gäller inredning och design är häpnansväckande! Själv älskar jag inredning och att pyssla och göra hemmet vackert…finns det något underbarare?! Din dukning till 30 års festen gav mig idéer till min egen 30 års fest som är i dagarna. Och jag tror den blir kalas! Det här sovrummet är förresten helt underbart! Synd att vi precis har renoverat vårt men nästa gång det är dax för förnyelse, ska jag ha det här i tankarna.

 • Anna skriver:

  Gud så spännande att få veta vem den underbara Husmusen är!!!

 • Husmusen skriver:

  Monica och Lena, tusen tack! Ni anar inte hur glad jag blir av att läsa de fina orden om mitt bloggande. Men om ett par dagar kanske ni förstår varför. Min anonymitet ryker nämligen i samband med mitt ”halvårsjubileum” 🙂

 • AnnicaB skriver:

  Wow – ”Husmusen goes public” hehehe – jag skall verkligen hålla korpgluggarna öppna. Ser man det här så lär jag ju inte missa det – är ju inne några gånger om dagen 🙂

 • Tina skriver:

  Så härligt – önskar att jag var lite mer talangfull med måleriet! Finns det ingen skicklig svensk som skulle kunna förbarma sig över min vägg i vardagsrummet?!!

 • Linda V skriver:

  Vilken rolig sida du länkade. Jag fastnade för den här:
  https://www.clipso-design.com/cgi-local/album2.pl?Langue=1&Famille=8&Fournisseur=&page=17
  Så snyggt med en jätteblomma på väggen!

 • Frida E E skriver:

  Hejhej Husmusen! Sällar mig till alla andra nybliva fans! Otroligt inspirerende och fin blogg du har. Jag blir mer och mer sugen på att starta ett eget litet försök!

  Ett litet tips för er som letar inspiration till väggmålningar:
  https://www.walldesign.se
  Kolla under portfolio > cases > Lite jobbig sida, men där finns massa fint! 🙂

 • Anette skriver:

  Hejsan,

  Alltid roligt att kika in på din sida 🙂

  En liten fråga,vet du om man kan få tag på Clipos Designs tapeter här i Sverige?

  Mvh

  Anette

 • Designer skriver:

  Hej. Mycket snygg väggdekor:).
  Vill dela med en hemsida där man kan hitta mer väggdekor med snygg design:-https://www.xxldesign.se
  Även dekor-butiken :-https://designdekal.shop.textalk.se/sv/dekaler/heminredning/
  Mvh.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.