Annons

Chang & Björk

Chang & Björk är ett företag som blandar skandinavisk och kinesisk design. Deras senaste kollektion består bland annat av små inredningsprodukter som skålar, vaser och moderna set med ätpinnar, men också av möbler. Chang & Björk har återförsäljare i hela norden. I Sverige hittar du dem bland annat på Svenskt Tenn, Clarks Case och Norrgavel. I Kina har de sitt showroom i Beijing, men deras produkter finns också på Torana House Gallery i Shanghai.

25594-150025594-1501

Foto: Chang & Björk

Kategorier:

Kommentarer

 • jenny skriver:

  de har jag faktiskt hört talas om. Visst är det Gunilla Lagerhem Ullberg som designat tyget med cirklar? Snyggt att blanda stilar också. Har sett deras snygga lampor också som var med i Allt i hemmet.

 • Linda skriver:

  Chang & Biörck har superfina saker och jag har förgäves försökt få tag på deras koppar ”Au” och ”Tu” som jag tycker är helt underbara.

 • Marie-Louise Hellgren skriver:

  Hej!

  Jag ar designern som har skapat Kopparna for chang & Biorck. Jag ar i Kina just nu for att skapa fler produkter!!

  Kopparna finns att kopa i Sverige hos Frank Form, Mariatorget 2, NK inredning, Norrgavel i Sthlm och Malmo, Lin och Fin pa Hornspuckeln, Rohsskas affar i Gbg mm.

  Lycka till!

  Halsningar
  Marie-Louise

  PS Det finns kannor som passar till!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.