Annons

Bordstabletter som insynsskydd

Mams skrev och frågade om tips på snygga och torkvänliga bordstabletter. Svårt, men kolla in Dixie Interiors katalog för 2006, de har inte bara ett gigantiskt urval som de säljer vidare till butiker över hela landet. De har också en del roliga idéer för bordstabletterna; som exempelvis att man kan använda dem som insynsskydd om man ställer dem i fönstrets nederkant.

25594-1486
Foto: Dixie Interiors

Kategorier:

Kommentarer

 • Mams skriver:

  Tack! Vad gullig du är! Dom var verkligen jättefina! Är det ikväll du åker?! Hoppas att du får det bra och lycka till med allt!
  Men vi ses väl i bloggvärlden ändå?! ;0)

  Kram Mams

 • Sanna skriver:

  Ahh helt enkelt underbara.

 • jenny skriver:

  oj så snygga 😉 är väldigt förtjust i medaljongmönstret i mitten. Grattis föresten! Hoppas du får massor med fina saker 😉

 • Camilla skriver:

  Ouu.. bordstabeltten i mitten ser riktigt snygg ut. Kanske ksulle vara ngt för vårt vardagsrumsfönster i sommar.. Ska genast kolla in sidan 🙂

 • Exilmamman skriver:

  Då tipsar jag om fina på svenskt tenn som inte kostar mer än 40 kronor styck tror jag! Manhattan tyget inplastat köpte jag som tabletter sist jag var i Sverige, superfina!

 • charlotta skriver:

  tänkte bara berätta att jag har köpt überbra marimekko-bordstabletter som är gjorda i något sorts vax-material (som heter något särskilt som jag glömt bort) och de är jättelätta att torka av! kan spilla precis vad som helst! om du bor i närheten av göteborg finns de i marimekko-butiken på haga nygata, de är vita med svarta unikko-blommor.

  kram charlotta.

 • Marie Ekman skriver:

  Grattis på födelsedagen! Jag ska också fira i dag för min yngsta dotter fyller 3 år.

  Du gör mig glad varje dag när jag får titta in här!

 • Anthonyfiona skriver:

  Keep up this great resource. I bookmark your site, best greetings

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.