Annons

Barock ’n Roll

Den moderna barockstilen, även kallad "Barock ’n Roll", med sin sammetslena yta och brokigt pråliga extravagans sprids just nu som en löpeld i inredningseuropa. Den har synts på de senaste möbelmässorna i Köln och Paris och saluförs av bland annat Tyska Kare och italienska Sawaya&Moroni. Jag har tidigare mest betraktat spektaklet på avstånd, men precis som med så många andra trender börjar man efter en viss inkubationstid så sakteliga ge med sig. Jag blev därför stormförtjust i de här nya ljuslyktorna som presenterades under nyheter på på Inreda.com’s hemsida idag. Otroligt läckra. Finns i flera färger och kostar från 45 kr.
25594-1380
Foto: Inreda.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia A skriver:

  Otroligt häftiga lyktor =) Me like som du brukar skriva.

 • gagga skriver:

  Så länge det inte kommer barockmönstrade sammetstapeter på väggarna, utan håller sig på smågrejer som dessa fina lyktor o en o annan kudde, så är jag med 🙂

 • Jag, jag och jag skriver:

  Finns inte dom där i mörkt skogsgrönt också? Jag har för mig att jag har sett något liknande,men å andra sidan så är det där mönstret ganska inne =) fast ett par svarta och gröna skulle jag vilja ha. och vita. och blå…

 • Camilla skriver:

  Dom gär stod jag och kikade på idag.. Sååå fina.. och nu ångrar jag nästan att jag aldrig köpte ngn.. 😉

 • Weronica skriver:

  En sådan svart har jag på mitt soffbord! Inte alls min stil egentligen, men i den lilla skalan som en ljuslykta utgör är den jättefin!

  Jag har följt din blogg ett tag, men kommenterar nu för första gången. Jag vill bara berömma dig för en mycket läsvärd och innehållsrik blogg som man återvänder till ofta. Jag är mycket intresserad av inredning och köper många tidskrifter i ämnet. Du håller mycket hög klass och bloggen är ett mycket bra sätt att uppdatera sig om nyheter. Bra jobbat!

 • Michis skriver:

  Lagerhaus har väl liknande ljuslyktor och vaser dessutom?

 • Anonym skriver:

  Men fy varför går din blogg så långsamt sedan du ändrade den? Jag brukar alltid besöka dig, men nu är det för irriterande.

 • Linno skriver:

  Oh, sånna där finns på Stockhome på Kungsgatan i Sthlm! 🙂

 • Mams skriver:

  Fina! Någon skrev här ovan att det var fint så länge inte mönstret hamnade på väggen, men jag är så knäpp att jag faktiskt skulle kunna tänka mig en fondvägg med detta sammetsmönster!

  Trevlig helg!

 • Husmusen skriver:

  Eline/Anonym:
  Vad tråkigt att bloggen går så långsamt för dig nu. Jag ska förstås se över om det finns något jag kan göra för att förbättra laddningstiderna. Tack för att du uppmärksammat mig på det!

 • Eline skriver:

  Jag kämpar mig in varje dag ändå. Du har ju trots allt en skitbra blogg. 🙂 Men det tär på bloggkrafterna att vänta någon minut på att scrolla nedåt.

 • johanna skriver:

  fiina. Har nastan gjort fotoalbum inkladda med sadana barrocksammetstyger. Men jag hittade de bara i mindre lockande farger. Hur som helst; vet du vem som designat de posters/tapetmonstren med diverse farger och en massa blad och djur pa (bland annat hjortar)? Skulle verkligen vilja veta… Ar det Matilda Wester eller (finns inte med pa hennes hemsida)?

 • Husmusen skriver:

  Johanna:
  Jag vet inte riktigt vilka tapeter du menar. Har du någon länk eller bild på dem så kanske det lossnar i minnet.

 • johanna skriver:

  Hmmm det ar det som ar problemet, jag har dem bara i minnet, har inte lyckats hitta en enda bild eller lank om dem… de saldes som posters pa designtorget for ett eller ett par ar sedan. De ser ut som fargglada posters men satter man ihop dem gar det faktiskt att tapetsera en hel vagg med dem. Jobbigt att ingen fattar vad jag pratar om! Men tack for en inspirerande blogg!

 • johanna skriver:

  Ah, tack! Antligen! Jag visste val att det var Hanna och nagot pa W… Men det ar inte latt nar minnet tryter… Hmmm, da ska vi se vad jag ska ha dem till… Tack igen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.