Annons

Badrumskärlek

Har mellanlandat och sovit över hos en kompis och hennes pojkvän i Stockholm innan resan till Kina. Jag fastnade för deras härliga badrum och blev helt förälskad i de stora kakelplattorna och tallriksduschen för att inte tala om det tjusiga klinkergolvet och de matchande infällningarna i väggen. Dessutom har de installerat ett högtalarsystem så att man kan lyssna på musik när man duschar och vill man lyxa till det extra kan man släcka spotlightsen och tända stjärnhimmeln av fiberoptik i taket. Vill ha, vill ha, vill ha som jag brukar säga,

25594-148825594-149025594-1489
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Daniela skriver:

  ooh my god! det var nog det fräckaste badrum jag sett! Och du har haft turen att få duscha där. Avundsjuk är nog det rätta ordet!
  Måste väl ha kostat en hel förmögenhet?!
  Mvh, Daniela

  PS, din sida va kul att läsa på. keep up the good work

 • Frida skriver:

  Tack! Kul att du gillar bloggen! Visst är det kostsamt att bygga så flott men hon har en händig pojkvän så de kunde skära ner många kostnader på att han gjorde arbetet själv.

 • Mams skriver:

  Vilken färg är golvet;0) Inte vitt va´?! Ja, jag tänker på ett tidigare inlägg inne i min blogg *s*

  Mycket snyggt!

  Fyller du år idag också?! Grattis säger jag då!
  Kram M

 • Sanna skriver:

  Ah, lägg av – det är ju helt underbart! Oj, så avundsjuk jag blir!

 • Frida skriver:

  Golvet är grafitgrått, som klinkerbitarna vid duschväggen 🙂 Supersnyggt!

 • Frida skriver:

  Och just det Mams, tack till grattis! Jag fyller 27 idag 🙂

 • Terése skriver:

  Många grattis på födelsedagen!

 • Camilla skriver:

  Jag älskar dom kakelplattorna. Dom är så härligt stora 😀

  Det låter ju absolut som mitt drambadrum. Musik i badrummet är ju ett måste. Men nu får jag nöja mej med en vattentät radio.. Som iofs. också funkar bra.. Men man kan ju inte välja vad man vill lyssna på precis.. >_

 • Anna skriver:

  Grattis!!!!!!!!! 😀

 • Birgitta skriver:

  Grattis på födelsedagen! Det blir lätt att komma ihåg i fortsättningen, då min man fyller år i dag också. Några år fler bara 😉

 • Camilla skriver:

  Gahh..!! Nu såg jag att mitt mess inte kommit med helt. Måste lära mej att inte ha med mina små surgubbar. Då kapas alltid mina kommentarer.

  Jaja.. lägger till här under jag önskar dej en riktigt rolig resa.
  Ska bli kul att få se bilder sen.
  Och en sak till… GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!! 😀

  Ps. det ska inte stå drambadrum utan drömbadrum i min kommentar ovan 😉

 • lina skriver:

  hmm, jag missuppfattade nog lite. trodde det var idag du skulle åka ner till sthlm. jag åker ikväll nämligen. då missade jag husmusen på alvik med andra ord. 😉
  grattis på födelsedagen! och hoppas den långa flygresan går bra! ha det fint! 🙂

 • sofie skriver:

  GRATTIS!

 • Virra skriver:

  oj,oj,oj jag finner inte riktigt ord. Instämmer i ditt, vill ha, vill ha, vill ha 🙂

  Grattis! 🙂

 • Cissi skriver:

  Jättesnygga badrumsmöbler! Vet du varifrån de kommer? Skall totalrenovera mitt badrum snart och är på jakt efter det perfekta badrumsskåpet 🙂

 • LadyC skriver:

  Uuuunderbart läckert!

 • Linda skriver:

  Så fint med en stjärnhimmel! 🙂

  Oj, jag visste inte att du fyller år idag. Stort GRATTIS på födelsedagen! Har du fått några fina presenter? Kramar

 • jenny skriver:

  gillar det smala grafitgrå klinkret skarpt 😉 fast belysningen var ju cool också 🙂 rena drömbadrummet och så trendigt *me like*

 • Hillevi skriver:

  WOW.. Jag håller med… VILL HA !!!!!!!!

 • Linda V skriver:

  Vilket drömbadrum!! Vi planerar ett nytt badrum i källaren nästa vinter och jag ska definitivt lägga högtalarsystemet och fiberoptiken i minnet! Kaklet och klinkret blir vitt och grått.

 • Linda V skriver:

  Vilket drömbadrum!! Vi planerar ett nytt badrum i källaren nästa vinter och jag ska definitivt lägga högtalarsystemet och fiberoptiken i minnet! Kaklet och klinkret blir vitt och grått. Grattis på födelsedagen!

 • Mia skriver:

  Stjärnhimlen är en klar favorit!!! Tänk att få stå där och duscha med sin älskade… Så römantiskt! 😉

 • Mia skriver:

  Stjärnhimlen är en klar favorit!!! Tänk att få stå där och duscha med sin älskade… Så römantiskt! 😉

 • Lena skriver:

  Superläckert badrum! Vi har också precis renoverat vårt badrum och valde den större modellen på kakelplattorna men i format 100×33 cm!! Med kompletterande fondvägg i grått och grått mosaikgolv 6×6 cm blev det superfint! Rekommenderar fler att våga satsa på stora plattor i små utrymmen. Husmusen, kul att äntligen få ett ansikte på en otroligt kunnig och idérik person som jag gärna hämtar inspiration ifrån.

 • David skriver:

  Otroligt fräckt med fiberoptiken i taket…
  Och det stooora duschmunstycket var också otroligt läckert.

 • Louise skriver:

  Oj, vilket drömbadrum!

 • Peter Pan skriver:

  Tack för en inspirerande nytänkande sida. Kommer definitivt fortsätta följa din resa från ”andra sidan”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.