Annons

Wallpaper firar 10-årsjubileum

Den stora designtidningen Wallpaper, som bland annat skriver om inredning, firar tioårsjubileum i år. För att fira det kommer de att ge ut speciella tidningsomslag i en begränsad upplaga, med start i februari. Specialtidningarna är formgivna av Richard Pattersson och kan beställas via Mags UK. Snyggt vet jag inte, men det kommer garanterat att vara värt pengar om ett par år. Klart samnlingsobjekt för designnördar.

25594-1327
Foto: Wallpaper

Kategorier:

Kommentarer

 • pappa B skriver:

  Hej du!
  Tänkte åka ner och få mig en liten ”rackabajsare” på isbaren på Liseberg.
  pappa B

  PS: Grattis till placeringen på Bloggtoppen.

 • Elina. skriver:

  Tjing! Diggar din blogg jättemycket! Fick tips av en vän om sidan och nu är jag fast:-) En av mina passioner är design och idag har jag varit på hem-& inredningsmässan, väldigt inspirerande! Men min största passion är musiken och kring den skriver jag min blogg. Idag gjorde jag dock ett undantag, eftersom jag är så glad över mina självhäftande persienner som jag fyndade. Take care! /Elina.

 • N|. skriver:

  Då blir det att skaka loss lite flis att köpa ”research”material då 🙂

 • Husmusen skriver:

  N:
  Har du läst Per Torbergers chefredaktörsspalt i senaste numret av Cap&Design. Är det dig han tävlar emot 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.