Annons

Nyheter från Indiska våren 2006

Indiska lanserar en ny serie produkter i vår under arbetsnamnet Blueberry vars färger går i blått, turkost, grönt, brunt och natur. Just nu har de ett erbjudande med 20% introduktionsrabatt på kuddfordralet Liberia som ni ser i mitten av bilden nedan. På hemsidan hittar du rabattkuponger och mer information men också dukningstips och en tävling där du kan vinna inredning och kokböcker.

25594-1348
Foto: bildmontage av foton från Indiska

Kategorier:

Kommentarer

 • anna skriver:

  Jag gillar vaxduken, den vill jag ha till mitt trädgårdsbord i sommar.

  Och du, du gissade rätt 😉

 • Millan skriver:

  Ja visst är den där serien fin! Jag har spanat in den ett tag nu:)

 • Jonna skriver:

  Jättefina grejor!

  De har verkligen ryckt upp sig på inredningsfronten.

 • Daga skriver:

  Hej!
  Jag har en symaskin, men kan inte sy. Min största förväntan just nu är att ge mina (f.d)vita soffor en ansiktslyftning, utan att ge mig på tvättmaskinen igen. Finns det tips att tillgå hur man lätt kan förklä sin soffa eller dra över ett tyg så att det ser snyggt ut? Nya kuddar hjälper, men soffan ser sorgsen ut under dem.

  Toppensida!

 • Husmusen skriver:

  Daga:
  Vill du inte använda symaskinen? Hm. Klurigt. Jag ska fundera på det, men jag vet att bland annat svenska Bemz har specialiserat sig på just det. De säljer övedrag i alla möjliga snygga tyger och varianter som passar bland annat IKEA-soffor.

  https://www.bemz.com/

 • Anna skriver:

  Åh jag älskar Indiska! De har mycket härliga möbler också nu. 🙂

 • Daga skriver:

  Hej igen,
  Jo, självfallet vill jag använda min maskin – om jag visste hur. De är de lätta knepen jag vill åt, hur man kan sy utan att vara speciellt duktig. Tack för bra tips på hemsida.

  D.

 • Veronika skriver:

  Var inne och kollade på indiska för ett par dagar sedan. SKulle gärna ha dessa färgerna hemma! Får se vad det blir för investeringar när vi köper ny lägenhet. Det kommer förhoppningsvis bli snart 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.