Annons

Fönsterdekoration på rulle

En vårnyhet från IKEA är deras självhäftande fönsterdekoration som ligger på rulle och kan skäras till lämplig storlek och form beroende på hur du vill använda den. Folien BETTAN avskärmar men släpper in ljus. Formgivare: IKEA of Sweden. Pris 49 kronor rullen. Finns i fyra olika varianter. Tänk på att du även kan använda den för att dekorera glas och tallrikar för speciella dukningar samt på vaser, duschkabiner, inomhusdörrar och speglar. Det är bara fantasin som sätter stopp för användbarheten.

25594-1211
Foto: IKEA & TryckÖsten AB

Kategorier:

Kommentarer

 • Sanna skriver:

  Yes vilken smart sak, ska genast köpa så fort jag hinner iväg till ikea.

 • Hillevi skriver:

  Till Ikea i morgon ser jag.. Sån bara måste jag ha.. Vi bor längst ner och har fönter mot gatan, något måste göras, dessutom passar ju det som blivit över perfekt i pyssel lådan..

 • Johanna skriver:

  Tack för tipset!! Har letat länge… Ikea fixar det mesta 🙂

 • Pedermichelle skriver:

  Great website with loads of information, love the bit about What is Love. Keep it up please!!! My best wishes to you!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.