Annons

Färg & Form Sweden

Idag har det blivit lite bloggande, jag har nämligen fått långväga besök i helgen och vi har ägnat eftermiddagen åt att botanisera bland vårnyheter och reafynd i Umeås alla inredningsbutiker. Vi klämde bland annat på textilier, lampor och ljuslyktor från det svenska företaget Färg & Form. Fina färgklickar till hemmet! Och ja, det är ju lika bra att erkänna, sedan det avslöjades i tidningen Hus&Hem alldeles nyligen. Jag bor i Umeå nu.

25594-1336
Foto: Pressbild från Färg&Form

Kategorier:

Kommentarer

 • Melinda skriver:

  Åh. Jag som trodde att du bodde i Stockholm. Jag kände mig helt nära!

 • Camilla skriver:

  Jag trodde också du bodde i stockholm.. Nyligen flyttat eller? Skulle inte du till Kina..?
  O_o
  Tur att man kan blogga från Umeå också.. hihi..

  Snygga textilier.. 😀
  Finns dessa bara där uppe, eller man kan hitta deras produkter ngn annanstans i detta avlånga land (då gärna här nere i Skåne och helst i Helsingborg..). Jag vill ju också klämma och känna och antagligen bara drömma 😉

 • Husmusen skriver:

  Joråsåattsåärdet 🙂 Och jag drar vidare till Kina den 23 mars, därefter får vi se.

  Färg&Form finns på butiker över hela landet, de har dessutom en Design Shop i Örebro i anslutning till deras lagerhuvudkontor.

 • Camilla skriver:

  Husmusen: Okej..
  Jag får nog ut och se om jag kan hitta det gröna tyget ngnstans.. För det var ju väldans snyggt.. 😀

 • Lovisa skriver:

  Jippi, då kan jag kika in butiken i Örebro! Heter den Färg&Form där också?

 • anna skriver:

  Inte långt från mig då…Men vad händer med bloggen när du åker till Kina? Fortsätter du ändå?

 • Carro skriver:

  Vad har du för jobb som gör att du reser runt och flyttar runt så mycket? Låter spännande att flytta till Kina 🙂

 • Husmusen skriver:

  Carro: (& Anna)
  Jag ska inte flytta till Kina, jag ska göra ett projekt där, och det handlar om just inredning så bloggen kommer att leva kvar.

 • Marajja skriver:

  Visst har du anknytning till Umeå??
  Tycker att det har kännts lite så hela tiden…. =)
  Umeå har ett riktigt bra inredningsutbud tycker jag!
  Joråsåatte….. är ett riktigt bra uttryck tycker jag!

 • Svenagathe skriver:

  Very Good! I love it.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.