Annons

Allesis nya vårkollektion

Nu har Alessis släppt sin nya vårkollektion för 2006. De lanserar dessutom två nya interna varumärken: Officina Alessi som inkluderar mer sofistikerad, dyr och innovativ design samt limited editions. Det andra märket är A di Alessi, som är en kollektion med mer tillgängliga och demokratiska priser. Intressant. Fler och fler klassiskt dyra märken och "exklusiva" designers tycks göra en lyx och en budgetkollektion nu.

25594-1307

Kommentarer

 • SANDRA skriver:

  Underbart!
  Jag har en kompis som Ä L S K A A Alessiprylar!

  (Löste precis problemet med presenter till hans 50-års dag inser jag nu!)

 • Exilmamman skriver:

  Ah Alessi…. Här i norra Italien har de en factory outlet, mer än halva priset. Tänk, jag har inte varit där ännu. Men den där elektriska citruspressen vill jag ha. Jag blir så glad av färskpressat och är den snygg med så skadar det ju inte 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *