Annons

Vårnyheter från Village

Den svenska inredningskedjan Village har fått in massor med vårfräscha nyheter, bland annat en hel del textilier i limegrönt. Tjusigt, tjusigt. Imorgonkväll ska jag inventera en av deras butiker i jakt på tekoppen med stort T från danska Broste Copenhagen. Jag återkommer med en rapport.

25594-1192
Foto: Village

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Ja den tekannan är verkligen något att sätta upp på önskelistan. Easy Living har de med en massa fina nyheter månne? Chansar på att du känner till det.. 🙂

 • Exilmamman skriver:

  och här kommer mitt namn med. Hände något när jag skickade kommentaren…

 • Exilmamman skriver:

  inside & living menade jag. Easy living lät iofs rätt bra :O

 • Sånt här snyggt får mig att längta mer än någonsin till vårem!

 • Camilla skriver:

  Närmaste Villagebutik ligger i malmö.. Hur retligt är inte det?? O_o Förra sommaren köpte jag fyra värmeljuslyktor där, två med björklöv på glaset coh två med rodedendronblad (tror jag det är) på glaset. Ser ut som små jättesöta lampor när man tänder dom på kvällen 🙂

 • Linda skriver:

  Village finns till och med här i Halmstad. 🙂

 • Marajja skriver:

  Village har så mycket fint!!!

 • Ella skriver:

  de har ju en del fina saker men överlag tycker jag village är rätt tråkiga och slätstrukna i sitt sortiment. En hel del plagiatvaror också, på gott och ont…

 • AnnicaB skriver:

  Var på Village i Malmö förrförra veckan och butiken i Göteborg i lördags. Det var väldigt mycket rea av julprylar – fortfarande. Vårnyheterna märkte man inte mycket av pga all utförsäljning. Men det måste ju vara slut med dessa utförsäljningar snart 🙂

 • Anna skriver:

  Var på Village idag, och tekannan/koppen var slut. Den hade visst varit slut länge, men det skulle komma in en liknande variant, i svartvitt mönster. Men jag vill ju ha den vita. :/

 • Husmusen skriver:

  Jag var på Village idag och de hade den hemma i den butik jag besökte. Kanske de kan beställa internt från andra Sverigebutiker om du verkligen vill ha den vita. Kannan/koppen som jag fick korn på kostade 98 kronor och har samma funktion men är något mindre än den svärmor har.

 • Maximilianirene skriver:

  really enjoyed the site even learnt a few things on the way, keep up the good work.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.