Annons

Väldesignade dörrmattor

När vi ändå är inne på vårnyheter från den svenska möbelkedjan Europamöbler måste jag tipsa er om deras nya dörrmattor Insekt i kokos. Finns i tre olika färger med stormönstrade motiv för bara 199 kronor. En sådan ska få pryda sin plats under ytterdörren till Husmusens lilla residens alldeles strax. Ska bege mig ut på stan och handla nu, ha en bra dag allihopa!

25594-1099
Foto: EM

Kategorier:

Kommentarer

 • Annie skriver:

  Skitsnygg!! En sån vill jag oxå ha!

 • M skriver:

  Nu när man tagit bort julen måste man ju ersätta de sakerna med något annat. Och vad gäller vardagsrumsbordet så har jag fått total idétorka! Efterlyser bra förslag på vad man kan göra där som vardagsdekoration som håller i månader, alltså inget med t.ex. snittblommor och dylikt som bara håller en vecka.

 • Carina skriver:

  En sådan matta vill jag också ha! Överkomligt pris dessutom.

 • Elisabet skriver:

  Jag letar efter inlägget om scrapping. Vart tog det vägen? Jag hittar det inte. Gick det bra att scrappa?
  Det är alltid lika inspirerande att vara på din blogg och titta runt. Jag är så glad att den finns.

 • Nilla skriver:

  vitt mönster på svart botten gillade jag bäst. Skulle kunna tänka mig en sådan.

 • Millan skriver:

  Jag såg också de där på hemsidan, riktigt snygga!
  Såg även en jättesnygg soffa där, den heter AVEC och är en hörnsoffa! Den vill jag ha:-)

 • Tess skriver:

  Har också spanat in dörrmattorna. Hur snygga som helst och nu blev jag dessutom ännu mer sugen på att skaffa en. Blir till att införskaffa en sådan inom snar framtid.

 • Camilla skriver:

  Fina 🙂

 • Husmusen skriver:

  Precis, det var den svarta och vita som föll mig i smaken.

  M:
  Tips kommer!

 • sparris skriver:

  Damn vad snygga…nu blev jag alldeles till mig… 🙂

 • Husmusen skriver:

  Elisabeth:

  Jag börjar få slut på utrymme och har tvingats ta bort en del av mina egna bilder eftersom de fär för stora för blogg.se Mer om scrapping kommer snart, var så säker. Hra köpt fler stämplar och punchar och det är ju hur kul som helst!

 • Mia skriver:

  Supersnygg! Vi åker aldrig till EM, men det kommer det nog bli ändring på inom kort…Ska man ha en vit eller en svart? Tack för tipset!!!

 • Husmusen skriver:

  De vita är snygga men är de inte väldigt opraktiska? Jag brukar vara ”smussig” under fötterna när jag varit ute och promenerat – så jag satsade på svart – känns säkert 🙂

 • Alex Kappel skriver:

  Hehe, köpte en svart i måndags innan jag hittade den här sidan. Blev så glad o förvånad när jag såg att jag verkat gjort ett bra köp 🙂

 • Camilla skriver:

  Såg dessa på Bolagret idag, där kostade dom bara 99:-

 • Gärda skriver:

  En riktigt trevlig sida! Tack. Tror kanske att du skulle gilla en designer ifrån Stockholm som sticker ut lite. Hans adress är: johannescarlstrom.com (hm..nästan säker..)/Gärda

 • Anette skriver:

  Som jag har letat efter en frän dörrmatta…..Ska bara HA en! (Svart!)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.