Annons

Tonfisk® Design

Som ni vet är jag en riktig "sucker" för Skandinavisk design, produkterna från finska Tonfisk® är inget undantag. Jag gillar speciellt deras serveringsfat Maki och deras kaffeset Warm av formpressat valnötsträ. De är verkligen SÅ fina, och de finns även med på min engelska blogg The Scandinavian Designmouse.

25594-112125594-1125
Foto: Tonfisk®

Kategorier:

Kommentarer

 • Sanna skriver:

  Oh, dessa var verkligen superläckra!

 • Camilla skriver:

  Ja, dom här båda delarna är jättefina 😀

 • Melvinella skriver:

  Great site! Lots of useful information!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.