Annons

Tävla med Granit

Nu anordnar favvobutiken Granit en tävling för sina kunder. Kom på den smartaste, roligaste och mest innovativa lösningen på skräp/retur-förvaringen i papp som man kan använda i sitt hem. Skicka in ditt bidrag och tävla om fina presentkort. Röstningen sker på Granit.com och i butikerna. Under helgen vecka 12 presenteras vinnaren i Granits butiker, samt på hemsidan. Av de som deltar och röstar på de nominerade bidragen lottas 10 stycken presentkort á 300 kronor ut och vinnarna dela på flera tusen i värdecheckar.

25594-1142
Illustration: Granit

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.