Annons

Sneak peak från Formexmässan våren 2006

Jag har tjatat en hel del om Formex de senaste dagarna. För er som inte vet vad det är kan det beskrivas som Nordens största inrednings- och textilmässa. Den äger rum i Stockholm två gånger per år, en gång i början på våren och en gång i början på hösten. Den senaste var alldeles nyss, under den gångna helgen. Nu har jag fått tillgång till mässans egna bilddatabank så jag tänkte dela med mig av lite foton till alla som inte hade möjlighet att delta. Förhoppningsvis kan ni få er en liten dos inspiration till livs via nätet. Here goes och mer kommer;

Bilder från utställningarna om inredningstrender våren 2006

25594-1125
25594-1128
Naturkraft

25594-1127
Returbruk

25594-1126
Svart eller vitt

Kategorier:

Kommentarer

  • Linda skriver:

    Tack för det! 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.