Annons

Rusta Design Award

Här kommer lite färskt designskvaller: Rusta, ett lågprisföretag som knappast är känt för sina väldesignade eller högkvalitativa produkter, har nyligen bestämt sig för att satsa på ett mer unikt sortiment. Under nästa Formex, den 31 aug–3 sept 2006 på Stockholmsmässan, kommer därför ett nytt designpris att lanseras, Rusta Design Award.  Vinnaren får 20000 kronor och bidragen som lämnas in till tävlingen har chans att bli satta i produktion av Rusta. Tja, vad säger man? Kanon eller kalkon?

25594-1109

Kategorier:

Kommentarer

 • Annie skriver:

  Kul ide av dem, lågpris med snygg design är aldrig fel enligt mig 🙂

  *fattig student*

 • Linda skriver:

  Håller med föregående, snygga saker till lågt pris är kanon! 🙂 Om det nu blir snygga saker alltså.

  Välkommen hem, du har varit saknad. 🙂

 • Stefan skriver:

  Tror mer på kalkonen..

 • Anonym skriver:

  U ROCK DUDE!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.