Annons

Nyhet från Mio

Ibland kan man fynda billig vardagslyx även på de stora möbelbutikerna. Det här trendigt bäddsetet i svartvitt kommer från svenska Mio, de säljer dem just nu till specialpris för endast 250 kronor. Som hittat!

25594-1154
Foto: Mio

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda V skriver:

  Svartvitt är jättesnyggt, men det är inget jag kommer att haka på *konstaterar*

  🙂

 • Sveintomine skriver:

  Hello! Very interesting and professional site.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.