Annons

Nu finns Cassidy i valnöt

Nu finns Cassidy från David Design även i valnöt. Den väggmonterade och platssparande, smarta klädhängaren i trä med fem eller tre vridbara krokar som blev så populär för ett par år sedan, då träslaget ek hade sin storhetstid. Cassidy finns nu  i mattlackerad solid björk, valnöt eller ek med vridbara krokar i kromat stål. Design: Sweedish, Henrik Kjellberg, Jon Lindström. Pris: 639 kr hos Designonline.

25594-1161
Foto: David Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Denna klädhängare gillar jag 😀 Speciellt i valnöt 😀

  Ang. min mysiga mössa.. det är en Warp. Finns bla. på Stadium för 149:- 😀 Rekomenderas! Den är varm och gosig 😀

 • Lilla jag skriver:

  Den är jätte fin, men är det verkligen så praktisk? Känns som att om man hänger man en vinterjacka på översta kroken så kommer det vara problem med att hänga på krokarna under. Kanske går bra med 2-3 jackor men sen då? Kanske har fel. Hade nog köpt en men är rädd att jag ska bli iriterad. =)

 • Husmusen skriver:

  Camilla:
  Tack, det ska jag kolla upp!

  Lilla jag:
  Det är därför krokarna är vridbara, så att jackorna inte hänger rakt ovanför varandra.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.