Annons

Multipot i bärnstensfärg

När laddningsverktyget Multipot kom ut på marknaden för ett par månader sedan var jag inte särskilt imponerad. Nu finns den dock att köpa i fler färger, bland annat bärnsten, och kan beställas från butiker i Sverige vilket skulle göra ett eventuellt inköp betydligt smidigare. Multipot är en laddningsstation, lampa, kabelsamlare, förlängningssladd osv. i ett. Mysigt sken blir det också från LED-dioderna som är både energisparande och hållbara. Formgivare: Dante Donegani & Giovanni Lauda. Pris:1790 kronor.

25594-110825594-1109
Foto: Multipot

Kategorier:

Kommentarer

 • Therese skriver:

  Första gången jag är här men jag återkommer nog för du visar så mycket fina saker på din sida. Blir otroligt inredningsugen och det passar ju bra eftersom jag håller på att flytta. Synd bara att man inte har råd att köpa allt…

 • Susanne skriver:

  Såg att kedjan Plantagen har 50% på alla krukväxter och sånt nu i samband med Tjugondag Knut (eller hur skriver man det där?). Det kanske vore något? Såg reklam om det på TV.
  Typiskt säger jag som inte har någon sån butik i närheten.

 • AnnicaB skriver:

  Men WOW och hallå!! Inte bara upp på önskelistan utan länkar vidarebefordrade till maken med uppmaning om att sådan MÅSTE JAG HA. Jag har länge letat efter en snygg och praktisk lösning till ”laddningsstation”. 4 personers mobiler, MP3 spelar till 3 pers, handdatorer…. det är en HÄRVA av sladdar till olika laddare.
  Ooooooh – vilken färg skall man ha nu då? 🙂

 • Marmelad skriver:

  En sån måste jag också ha! Jag är så less på alla sladdar…

 • Annette skriver:

  Oj, så underbart genialisk ide´och den skulle passa mitt i prick i min hall på min byrå !!
  Tack för en innehållsrik, intressant, inspirerande, innovativ ( säger man så ?!?!) . Jag hittade denna sida för ngr veckor sedan och det har nu blivit en sida jag återvänder till minst 1 gång/dag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.