Annons

Magnetiska tapeter

Via ett av världens största "Lifestyle Magazines" på nätet, Charles and Marie, sprang jag på den här coola idén: magnetiska tapeter. De gör det enkelt att dekorera väggarna på en kvart, utan att man för den skull ska behöva kladda med klister och tapetbord. Hur coola som helst. Kolla in MagShapes galleri för fler exempel och en närmare förklaring av funktionen.

25594-1094
Foto: MagScapes

Kategorier:

Kommentarer

 • Mamselamsen skriver:

  Hur funkar dom? Är dom magnetiska, så man inte behöver lim och så för att sätta upp dom?

  I så fall kan man ju ta med dem när man flyttar. As-kalas!

 • Mathilda skriver:

  Jag trodde det var hela tapeten, men det är bara de där små figurerna som man sätter dit som är magnetiska va?

 • Miss S skriver:

  Hittade hit via Caisa’s blogg. Har suttit några kvällar nu och gått igenom ditt arkiv! Så mycket fina och roliga saker och sidor du tipsar om! Handfatet med akvarium är nog min favorit hittills! =) Tack för en rolig blogg!

 • Husmusen skriver:

  Mathilda och Mamselamsen:
  Som jag förstår dte är det just magnetiska tapetdekorationer och inte hela våder. Men det är ju en kanonidé ni har – tänk vad perfekt det vore – att kunna tapetsera ett helt rum eller en fondvägg efter humör. Man kanske kunde fästa det med magnet eller en annan variant – kardborre 🙂 Sälj in idén till IKEA och tjäna en slant vet ja!

  Miss S:
  Vad roligt! Tack! Kom gärna tillbaka.

 • Ensambarn skriver:

  Tack husmusen för en bra och välskriven blogg. Hittar många måste-ha-prylar.

 • Sandra skriver:

  Håller med föregående talare, du har en underbar blogg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.