Annons

Louise Campbell

Jag har tidigare bloggat om Louise’s prisbelönta samarbete med Lois Poulsen men jag måste också tipsa er om serien Fatso, en av hennes egendesignade lampor som jag hittade bilder av idag. Dålig kvalite förvisso men de visar konceptet. Det här är verkligen en lampa jag skulle vilja ha flera av. Jag tycker att glaskropparna ligger så fint på golvet så jag skulle inte ens bemöda mig med att hänga upp dem i taket.

25594-106825594-106925594-1070
Foto: Louise Campbell

Kategorier:

Kommentarer

 • caisa skriver:

  Jag måste bara få säga en sak. Du är så jävla bra! Din blogg är alltid lika intressant att läsa och du är helt grym på att fota. Dessutom har du en idébok i handväskan, hur jävla kreativt är inte det?! Du måste verkligen vara en av jordens mest kreativa människor. Ser fram emot att ta del av ditt bloggande under 2006!

 • Linda skriver:

  När fyller husmusen år tro? Det måste vi ju fira förstår du. 🙂

 • Det var väldigt, eh märkliga lampor. Men ganska snyggt faktiskt! Ser ut som påskägg.

 • enioreh skriver:

  Låta dem ligga kvar på golvet? Du har inte hund, märker jag 😉

 • Husmusen skriver:

  Tack Caisa! Du gör mig ju generad ju 🙂

  Linda, jag har slutat fylla år. När jag passerade 25 blev jag selektivt senil och bestämde mig för att glömma bort just det där med födelsedagar 😀 Tidigare fyllde jag år i slutet av mars, tror jag 😉

  Enior – inga husdjur här inte, förstår att de där lamporna kanske inte funkar om man har katt eller vovve men för oss som inte har förmånen att äga några djur kan Fatso vara fina substitut.

 • Tessetott skriver:

  ÅÅHHH dom är underbara! Är nog iofs vad man skulle kalla lampfetischist (Hihi). Du har för övrigt världens bästa blogg!!! Förstår bara inte hur du hinner uppdatera den hela tiden!?

  T:)

 • Erik skriver:

  Bra, bra, bra det här… Hittade också en riktigt snygg lampa på HOOM.se som kommer från dessa glada danska och kreativa damer. Ett samlarobjekt med numrering och allt. Älskar den! Vill ha!!!
  https://www.hoom.se/index.html?cid=16869

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.