Annons

Kloka glas

Jag gillar citat och ordspråk, speciellt tänkvärda sådana och därför gillar jag också dessa glas som bjuder på klokheter utöver det vanliga. Vad sägs till exempel om de här visdomsorden från självaste Einstein: Imagination is more important than knowledge. Du kan beställa serien från Modern Poverty.

25594-1107
Foto: Modern Poverty

Kategorier:

Kommentarer

  • Åsa skriver:

    Haha, just det ”imagination is more…” var min programmeringslärares ledstjärna! Gissa om våra program blev konstiga ibland…

  • Torkel skriver:

    De ser inte ut att vara särskilt stora. Tror nästan man kan skicka ner ett värmeljus i dem? Skön design! 🙂

  • Nu blev jag sugen på att trycka/skriva mina egna favoritcitat på muggar….

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *