Annons

Pressklipp i tidningen Hennes

Igår ramlade det in flera mail som tipsade mig om att Husmusen är omnämnd i det senaste numret av tjejtidningen Hennes. Spännande, jag måste se till att köpa den i eftermiddag så att jag kan läsa själv. Jag har också fått veta att Piteå-tidningen har skrivit om bloggen, i december. Verkligen jätteroligt!

25594-1104

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.