Annons

Gardintips och svenska inredningstidningar

Jag köpte ju Sköna Hems tidning för över en vecka sedan men har totalt glömt bort att tipsa om artikeln där de beskriver hur man kan göra sin egen hissgardin. Nu ligger den uppe på nätet, med ritning och allt. En annan tidning som kan vara värd att köpa om du går i gardintankar är Allt i hemmet, i det senaste januarinumret bjuder även de på riktigt bra tips på hur du kan göra en egen gardin. Kolla in sidan 21. För att göra den behöver du inte ens äga en symaskin.

25594-108125594-1082
Foto: Sköna Hem

Kategorier:

Kommentarer

 • Ca skriver:

  Tack för länken till ”gör-din-egen-hissgardin”!
  Precis vad jag funderat över idag… 🙂

 • AnnicaB skriver:

  Å vad jag önskar att jag kunde sy. Jag är fullkomligt värdelös på det. Hissgardinerna var fina i alla fall. Letar efter något dylikt till yngsta dotterns rum där jag håller på att tapetsera om.

 • ab skriver:

  Min granne har en sådan här tjusig gardin (skulle gärna vilja ha en liknande). Ett problem dock – hur tvättar man den? Han undrar!

 • Husmusen skriver:

  Jag har tvättat min hissgardin utan problem, jag tog bara ut träpinnarna och tvättade tygdelen, sen strök jag på tyget och trädde tillbaka delarna och satte upp dem igen och de blev som nya.

 • Madelene skriver:

  Jag hittade beskrivningen i Sköna Hem för någon månad sedan och tog mod till mig idag och sydde hissgardinen, men jag undrar hur fick du till det upptill? Jag sydde en kanal och trädde den på gardinstången (som jag fattade beskrivningen), men när jag sedan skulle hissa upp gardinen så drog den ihop sig in mot mitten på gardinstången. Jag vet inte vad jag gjorde fel. Har du något tips?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.