Annons

Forsberg Form

Alla som faschineras av hur mycket vackert man kan göra i betong bör kolla in den svenska designern Johan Forsbergs produkter som säljs under namnet Forsberg Form. Han har formgivit alltifrån klockor till soffbord, belysning och abstrakt konst i just det materialet. Ett extra plus för hans fina produktfoton. Enjoy!

25594-114025594-1141

Foto: Forsberg Form

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Otroligt!! Skulle tänka mej ett gäng med de där hyllorna i sovrummet.. Och husen var också jättefina.. dom kan jag såklart också tänka mej 😉

 • Camilla skriver:

  Var finns dessa produkter att köpa? Blev riktigt sugen på huset med trappan.. Undrar också vad det kan kosta.. hmm..

 • Susanne skriver:

  Såna där små minihyllor eller vad man ska kalla det för (som det växte gräs på) gjorde jag av gips för typ 5-10 år sen. Hällde i gips i gamla mjölkpaket så att de fick den där formen. Smart. Måste nog göra såna igen och så ska det växa gräs på mina. Kul!

 • M skriver:

  Susanne: Vad smart! Kan du förklara lite mer precist hur du gjorde dom minihyllorna? Dom var jättesnygga, stilrena & enkla!

 • M skriver:

  Vad är det för skillnad på gips & betong? Vad är enklast att göra själv & vad blir snyggast?

 • Linda V skriver:

  Jag såg några snygga tavelramar i betong med ett tryckt tyg mellan (typ hophäftat runt en mdf-skiva). Det var inget betong på sidorna, bara nertill och upptill. En rektangulär hög form. Det var jättesnyggt. I en inredningsbutik, vad kan det ha varit? Om jag gjuter i betong i sommar ska jag försöka komma ihåg den idén!

 • Josse skriver:

  Kanonsida!!! Kanonidé !!!
  E det ok om jag länkar till din sida från min?

  Mvh Josse

 • Husmusen skriver:

  Josse, klart du kan länka!

 • Camilla skriver:

  Såg igår (på ”Sambo”) att självaste Markoolio hade såna där som är överst på bilden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.