Annons

Formexmässans bästa monter – våren 2006

På Formex var det svenska Formandfunction som vann det ärofyllda priset för bästa monter. Åsa Caap som arbetar där har varit snäll och skickat tjusiga digitalfoton från mässan så att vi som inte hade möjlighet att delta förra helgen ändå ska få se det vinnande konceptet. Bilderna visar både sit-on-it och Vynil. Om man jämför kuddarna med personen på bild 1 kan man skapa sig en bild av hur stora de verkligen är.

25594-1156
25594-1157
Foto: Formandfunction

Kategorier:

Kommentarer

  • Linda skriver:

    Det hade nog varit ganska skönt med en sån där kudde! 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.